100% authentiek & gratis verzending vanaf €150Retourbeleid

Niet tevreden?

Niet tevreden en wil je de bestelling retourneren? Dit kan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling. 

Neem contact met ons via het contactformulier om jouw retournering aan te geven. Daarnaast kan je ons ook via instagram of via de chat bereiken. De retournering moet binnen 14 dagen door ons zijn ontvangen. Zodra deze is ontvangen wordt het binnen 8 werkdagen verwerkt. De retourkosten worden niet vergoed door Sneakr Avenue en zijn dus voor eigen rekening.

De geretourneerde artikelen moeten aan de volgende voorwaarden voldoen. Als dit niet het geval is dan kan de retournering niet worden geaccepteerd. 

  • De retourzending wordt in een extra verzenddoos verzonden zodat de schoenendoos niet beschadigd raakt.
  • De sneakers zijn ongedragen en in de originele schoenendoos. Geretourneerde artikelen met tekenen van dragen, vorm van beschadiging of andere afwijkingen zullen niet worden geaccepteerd.
  • Alle extra tags als extra veters, merklabels en eventuele andere tags, dienen nog aanwezig te zijn.  

Let op!

Items die worden gekocht via de ‘’Sneakr on request’’ optie, kunnen niet geruild worden. Deze artikelen komen namelijk niet uit eigen voorraad maar worden specifiek voor jou aangekocht. Alle bestellingen op verzoek worden uitgebreid gecontroleerd. 

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie omtrent het retourneren van de bestelling, nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina!